Reni_terv

Boros Reni

Tápanyagokat fogyasztanunk kell, mert ezek éltetik a testünket. Tápanyagok alatt ezen esetben most a táplálékkiegészítőket értem. A reggeli, ebéd, vacsora, akinél van tízórai és uzsonna fogyasztása közben kéne bejuttatnunk a hasznosuló ásványi anyagokat, nyomelemeket, vitaminokat a szervezetünkbe. Gondoljuk (és én ezt az érvelést nagyon sokszor hallom), hogy rengeteg zöldséget fogyasztunk és azzal milyen jót teszünk a szervezetünknek. Mivel földjeink teljesen ki vannak zsigerelve a műtrágyától, vegyszerektől, a túltermeléstől, és még folytathatnám, így ámíthatjuk magunkat, a tény attól még tény marad: jóllakott éhezők vagyunk, mert nem jut a szervezetünk minőségi tápanyaghoz. Tetszik vagy sem, tudomást akarunk róla venni vagy sem, sok a terhelő a szervezet számára, miközben nem juttatjuk tápanyaghoz. TUDSZ TE ARRÓL, HOGY SOKKAL JOBBAN IS ÉREZHETNÉD MAGAD A BŐRÖDBEN? Lehet most még úgy érzed, minden rendben van, én azt ajánlom, jobb lenne egy kicsit előre gondolkodni és cselekedni.
Jaj, azt milyen sokszor hallom, hogy „Fogyasztok én táplálékkiegészítőket!”
TISZTÁBAN VAGY AZZAL, HOGY MIT IS FOGYASZTASZ VALÓJÁBAN? KAPTÁL RÓLA RÉSZLETES FELVILÁGOSÍTÁST, MIELŐTT DÖNTÖTTÉL ÉS MEGVETTED?
Tudod mit jelent az, hogy valami 100%-ban természetes, és olyan tiszta, mert nem elég, hogy természetes, hanem tiszta is legyen, szóval annyira tiszta, hogy ezt a minőséget HÁROMhavonta ellenőrzik nagyon komoly szabályrendszer szerint újra és újra?
Tudod mit jelent az, ha valami sejtszinten tisztít és tölt?
Tudod mit jelent az, hogy valami tényleg felszívódik, hasznosul a szervezetben, nem pedig gyorsan kiürül, anélkül hogy hasznosulna? Tudsz te arról, hogy ezen utóbbi esetben abban a tudatban vagy, hogy milyen sokat tettél magadért?
Szóval nagyon nem mindegy, hogy milyen kiegészítőket fogyasztasz. Kérdezz, informálódj, gondolkozz, azután dönts. Sokkal több terméktapasztalattal tudlak segíteni, mint amit én megtapasztaltam és alábbiakban megosztok. Egy zárt Facebook csoportban tudsz olvasni mások beszámolóiról, akik nem mellesleg létező személyek, nem pedig fizetett színészek holmi reklámokban. Ebben is tudok segíteni, hogy oda bekerülj.
Végezetül pedig nézd meg az alábbi táblázatot, amit Dr. Tihanyi István előadásában láttam. A Gödöllői Agrártudományi Egyetemen végeztek méréseket 1966-ban, ahol a tápanyagtartalmat vizsgálták a feltüntetett növényekben. Majd újabb méréseket 1990-ben csináltak. Érdemes megfigyelni a különbségeket. 1990-ben!!!!! Ma meg 2022-t írunk!

Köszönöm, hogy regisztráltál hamarosan emailben megkapod a kért anyagot, illetve kérésed alapján felveszem veled a kapcsolatot.