Reni_terv

Boros Reni

Most Van itt Az idő, hogy lépj!

Mert évek múlva úgy emlékszel majd vissza erre, hogy aki akkor befektetett, az jól járt!

MIÉRT?

MILYEN SZEMPONTBÓL?

01

Egészség

Ha nincs egészség akkor teljesen mindegy, mid van

100% természetes

a

l

l

e

r

g

i

a

Boros Reni
2012-ben jött ki először a parlagfű allergiám. Borzasztó volt! Egy hétig szedtem gyógyszert, de éreztem, nem tesz jót, így ebben az esetben is kerestem a természetes megoldást. Először a homeopátia mellett kötöttem ki, ami valamennyire segített, de 2017-ben jött a megoldás. Mára szinte tünetmentes vagyok 100-ban természetes, tiszta, nálam valóban hatékonyan működő termékeknek köszönhetően.


saját fotó
Boros Reni
A termékek fogyasztása előtt történt az életemben egy életmódváltás. Az iszonyatos migrénjeim miatt javasolták, hogy hagyjam ki többek között a glutént az étkezésemből. Ezzel a döntéssel jelentősen javult az életminőségem, a migrének mondhatni megszűntek, de továbbra is voltak gyakori fejfájásaim. Gerincproblémáim is vannak (gerincsérv, gerincferdülés, két összecsúszott gerinccsigolya), ha sport közben egy kicsit túlhajtom magam, amire hajlamos vagyok, az nem tesz jót a gerincemnek és ez fejfájással jár együtt. Most ott tartok, hogy a fejfájásaim szinte teljesen megszűntek, és a gerincem sem okoz problémákat.

f

e

j

f

á

j

á

s

M

E

nst

ru

ác

iós Görcsök

Erre a kihívásra hiába szedtem gyógyszert, nem volt túl sikeres. A fájdalom viszont szinte az elviselhetetlen kategóriáját súrolta.
Egyszer csak, egy hormonokat mérő és terheléses cukor labor után azt mondta a hormonterapeutám, hogy nem nagy ugyan a gond, de alulműködik a pajzsmirigyem és inzulinrezisztenciám is van.


Saját Fotó
Boros Reni

i

n

z

u

l

i

n

r

e

z

i

s

z

t

e

n

c

i

a

pajzsmirigy alulműködés

másodfokú égés

2022. március végén történt, hogy vizet forraltam egy kancsónyi teához. Amikor a filtereket le akartam forrázni, valahogy kicsúszott a kezemből a vízforraló – lehet pont a súlya miatt –, és a földre ejtettem.


saját fotó
boros reni
02

Jövedelem

Legyünk őszinték, majdnem mindenhez pénz kell

Készen állsz elkezdeni velem?

Köszönöm, hogy regisztráltál hamarosan emailben megkapod a kért anyagot, illetve kérésed alapján felveszem veled a kapcsolatot.