Reni_terv

Boros Reni

RecepTér

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris fringilla suscipit velit, ut blandit sapien accumsan vitae. Donec nec rhoncus nulla, quis mattis odio. In maximus ipsum vel sagittis pellentesque. Pellentesque egestas nibh ac viverra egestas. Pellentesque rutrum justo dui, efficitur lobortis leo hendrerit molestie. Etiam scelerisque libero eget dui tristique sollicitudin. Quisque elementum, libero nec mollis placerat, enim mauris venenatis metus, vitae ultricies tortor libero at dolor. Nullam lacus felis, mollis vitae vestibulum vitae, tempus et lectus. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Etiam finibus quam eget metus porttitor ultrices. Praesent ac turpis risus.

Imádom ezt a vasárnapi reggelit, ami néha szombatira sikerül. Ezt csak azért írom, mert természetesen nincs kőbe vésve, melyik napon készíted. Lehet az szerda is, ha akkor ennéd meg szívesen. A lényeg, hogy ez az én kedvenceim között van… ahogy a meleg zabkásába meríted a kanalad és éppen egy olvadt, folyós csokis részt kanalazol ki, amihez még egy kis gyümölcs, netalántán lekvár is párosul… hát az mennyei. És azt még jobban szeretem, hogy variálni is lehet. Bárhogy. Ki, mit szeret.
Nagyon szeretem a változatosságot. Itt egy halas étel, ami a szokásos rántott ponty alternatívája lehet akár karácsonykor, vagy bármikor. Szívesen veszem elő télen, mert laktató, gyorsan elkészíthető és abban is biztos lehetek, hogy a vendégeknek is ízleni fog. Hagyományos burgonyát is lehet hozzá használni, de volt már olyan társaságom, akik azt mondták, nem nagyon kedvelik az édesburit, de ez a kombó ISTENI volt.
Nem feltétlenül kell rendelni. Jó móka az elkészítése. Csinálhatod a családdal, vagy egyedül - jó kis gondolatelterelő, de akár barátokkal közösen is elkészíthető a vacsora.

Köszönöm, hogy regisztráltál hamarosan emailben megkapod a kért anyagot, illetve kérésed alapján felveszem veled a kapcsolatot.