Reni_terv

Boros Reni

AKCIÓ

MOST MINDEN “MEMBER” és “CUSTOMER” REGISZTRÁCIÓ, ILLETVE nettó 200€ FELETTI BÁRMELY VÁSÁRLÁS TÍPUS ESETÉN

INGYENES A SZÁLLÍTÁS. (korlátozott ideig)

Válaszd a számodra legmegfelelőbbet

Az egészség a WHO hivatalos megfogalmazása szerint:
” A Testi, Lelki, Szociális jólét”

Úgy döntöttél, hogy 100%-ban TERMÉSZETES, SZERVES ÖSSZETEVŐJŰ termékeket fogsz Te is és a Családod is fogyasztani KEDVEZMÉNYES ÁRON. A Member (Tag) típusú regisztrációnál 4 kezdőösszeg közül választhatsz. Azt ajánlanám indulj a 125 nettó euró értékű csomaggal. Ebben az esetben a termékek értékétől függően minimum 2 vagy 3 terméket a kosaradba kell raknod. Természetesen több, mint 3 terméket is választhatsz. A Member típusú regisztrációval JUTALÉKRA LESZEL JOGOSULT. Meg tudom mutatni, hogyan tudsz annyi jutalékhoz jutni, hogy 3-4 hónap múlva egy TERMÉKED teljesen INGYEN legyen. Másodsorban, és ez lenne a cél a Member típusú regisztrációval, hogy a termékfogyasztásod ingyen legyen és PÉNZT KERESSÉL akár PASSZÍV JÖVEDELEM FORMÁJÁBAN. Hogy üzletileg mi a különbség a többi regisztrációs összeg között, nézd meg a rövid kis videót és kérd a segítségemet!

Úgy döntöttél, hogy 100%-ban TERMÉSZETES, SZERVES ÖSSZETEVŐJŰ termékeket fogsz Te is és a Családod is fogyasztani KEDVEZMÉNYES ÁRON. A Customer (Vásárló) típusú regisztrációval a vásárlásod folyamán annyi terméket teszel a kosaradba, amennyit szeretnél, nincs összegérték meghatározva. NEM LESZEL JUTALÉKRA JOGOSULT, NEM LESZ INGYEN TERMÉKED és PÉNZT SEM FOGSZ KERESNI. Azonban mindig van lehetőséged változtatni – Customerből lehet Memeberré válni.
Ha egyenlőre csak terméktapasztalatokat szeretnél, de nem tudod, hogy mit válassz, vagy még több kérdésed lenne a termékekkel kapcsolatban és szeretnél tőlem személyesen is kérdezni, akkor vedd fel velem a kapcsolatot és írd meg, hogy vásárolni szeretnél.

 
 

NÉPSZERŰ

valósítsd meg álmaidat
MEMBER
  •  
JUTALÉK

√ 100%-ban természetes termék

√ Kedvezményes ár

√ Jutalék

√ Akár ingyenes termék

√ Passzív jövedelem

√ Karrier

csak vásárolok

az egészség fontos
customer
  •  

√ 100%-ban természetes termék

√ Kedvezményes ár

Jutalék

√ Akár ingyenes termék

√ Passzív jövedelem

√ Karrier

Segítség a regisztrációkhoz.

Köszönöm, hogy regisztráltál hamarosan emailben megkapod a kért anyagot, illetve kérésed alapján felveszem veled a kapcsolatot.