Reni_terv

Boros Reni

Olvass el

A testi és lelki jóléttel kapcsolatban olvashatsz itt írásokat.

Rhodiola vagy más néven illatos varjúháj egy régóta ismert és a népi gyógyászatban használt adaptogén növény, melynek immunerősítő hatást tulajdonítanak.
A grapefruitmag-kivonat bioflavonoidot, glikozidokat, C-vitamint és fehérjéket tartalmaz nagy mennyiség ben, természetes antibiotikum.
Az egyik legismertebb és legerősebb természetes méregtelenítőnek tartják, támogatja a máj létfontosságú funkcióit.
A természetes citrusolajnak ismert az antibakteriá lis és antivirális hatása is, így felhasználása széles körű lehet, akár külsőleg, akár belsőleg szeretnénk alkalmazni.
Cordyceps sinensis vagy más néven kínai hernyógomba. A tradicionális kínai orvoslásban már régóta használt természetes adaptogén.
A homoktövis régóta tradicionálisan felhasznált értékes növény, mely képes erősíteni az immunrendszert, erős antioxidáns hatása van.
A ganoderma leggyakrabban Ázsiában előforduló gombafajta, tudományos neve ganoderma lucidum. Kínában a hagyományos gyógyászatban nagyon fontos gyógynövénynek tartják számon.
Az utóbbi évek intenzív kutatásainak köszönhetően bizton állítható, hogy az endokannabinoid rendszer (ECS) az egyik legkomplexebb szabályozási hálózat, mely az emberi szervezet minden (!) szervrendszerében megtalálható és különböző aktivitással működik.
A huminsavakat még mindig sokan nem ismerik, pedig a természet legtisztább ajándékai. Lássunk néhány konkrét példát, hogyan támogathatjuk az egészségünket a huminsavval!

Köszönöm, hogy regisztráltál hamarosan emailben megkapod a kért anyagot, illetve kérésed alapján felveszem veled a kapcsolatot.